У Стрілківській ТГ профінансують об’єкти за кошти бюджету розвитку області – 2021 (перелік)

Львівська обласна рада погодила Програму соціально-економічного та культурного розвитку області на 2021 – 2023 роки. Уперше її ухвалили як середньострокову – на три роки, у минулих періодах це був щорічний документ.

Складовою документа є Програма капітального будівництва об’єктів соціально-культурного та житлово-комунального призначення, яка реалізовуватиметься за рахунок коштів бюджету розвитку обласного бюджету на 2021 рік. Перелік об’єктів налічує 119 пунктів, з яких 70 запланували завершити в поточному році.

Про це інформує Твоя Львівщина посилаючись на пресслужбу Львівської обласної ради.

Загалом на реалізацію Програми капітального будівництва планують скерувати 217 млн грн, з яких 7,9 млн грн – співфінансування проєктів ДФРР.

У розрізі галузей фінансовий ресурс розподілять на:

  • охорону здоров’я – 70 млн грн;
  • освіту – 69,2 млн грн;
  • житлово-комунальне господарство – 25,5 млн грн;
  • інше – 22,3 млн грн;
  • культуру – 18,2 млн грн;
  • спорт – 8,8 млн грн;
  • адміністративні послуги – 3 млн грн.

Серед переліку “Програми капітального будівництва об’єктів соціально-культурного та житлово-комунального призначення на 2021 рік” на яких проведуть роботи є два об’єкти на території Стрілківської територіальної громади :

— Реконструкція будівлі амбулаторії ЗПСМ по вул. І. Франка, 69 в с.Головецько Старосамбірського району Львівської області
(Кошти бюджету розвитку обласного бюджету – 166 151 тис. грн.)

— Реконструкція будівлі КНП Старосамбірської районної ради “Старосамбірський центр первинної медичної допомоги, амбулаторія загальної практики сімейної медицини” по вул. Т. Шевченка, 8а в с.Стрілки Старосамбірського району Львівської області
(Кошти бюджету розвитку обласного бюджету – 139 263 тис. грн.)