У Сколівській лікарні оновили реанімаційне відділення (ФОТО)

У середу, 27 травня, відбулося відкриття та освячення оновленого приміщення реанімаційного відділення КНП «Сколівська ЦРЛ» СРР ЛО. Кошторис робіт на об’єкті склав близько мільйона гривень.

Про це повідомили в часописі “Бойківська думка” за інформацією журналіста Ігора Лепецького, інформує Твоя Сколівщина.

Очолив урочисту церемонію відкриття місцевий священник о. Володимир Мисів. Були присутні також представники місцевих органів влади – Микола Романишин та Богдан Янко, директор Сколівської ЦРЛ Олег Андрусишин, завідувач реанімаційним відділенням цієї установи Наталії Козак, медичні працівникм, а також керівник підрядної організації Андрій Пенар.

У своєму зверненні до присутніх духовний наставник акцентував увагу на тому, що, незважаючи на нелегкі (в епідеміологічному та економічному відношенні) часи, цей день є радісним. Бо, по-перше, ми навчилися цінувати працю медиків. А, по-друге, коли і для фахівців, і для пацієнтів створені комфортні умови, то процес одужання стає легшим.

Директор Сколівської ЦРЛ Олег Андрусишин подякував за співпрацю обласній та районній владі, а також підряднику і персоналу відділення за сумлінну працю та висловив упевненість, що оновлення районної лікарні триватиме й надалі.

На завершення о. Володимир Мисів подарував для оновленого відділення ікону трьох священномучеників — покровителів Самбірсько-Дрогобицької єпархії.

Світлина від Бойківськи Думки.
Світлина від Бойківськи Думки.
Світлина від Бойківськи Думки.
Фото: Ігор Лепецький