На Сколівщині виявили та вилучили понад сотню колод смереки (ФОТО)

10 червня поліцією Львівщини в одному з сіл Сколівського району (назву села правоохоронці не повідомляють), неподалік пилорами виявлено 108 колод смереки, частина з яких була нечіпована.

Про це інформує Твоя Сколівщина, посилаючись на відділ комунікації поліції Львівської області.

Під час відпрацюваня в одному з сіл Сколівського району неподалік пилорами поліцейські виявили 108 колод смереки. На місці події працювала слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції. Правоохоронці встановили, що власником виявленої лісопродукції є 30-річний місцевий підприємець. Проте документи, які слідчим надав чоловік, не відповідали параметрам та загальній кубомасі виявлених колод.

Фото поліції Львівської області

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України. Санкція статті передбачає покарання – штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до чотирьох років, або позбавлення волі на строк до чотирьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

У результаті на час досудового розслідування виявлену лісопродукцію поліцейські вилучили та передали на зберігання. Правоохоронці встановлюють походження деревини та службових осіб, причетних до скоєння правопорушення.