У Сколе відремонтували школу та районну лікарню (ФОТО)

Завершилась реконструкція покрівлі Сколівського закладу загальної середньої освіти № 3 і приміщень анестезіології та інтенсивної терапії Сколівської центральної районної лікарні. На це з обласного бюджету було виділено 458,417 тис грн та 795,4 тис грн відповідно.

Про це інформує Твоя Сколівщина, посилаючись на Сколівську РДА.

Що стосується загальноосвітньої школи, то на ремонт покрівлі з обласного бюджету було передбачено 458,417 тис гривень. Замовником виступив відділ освіти Сколівської РДА. Роботи виконувала підрядна компанія ПП “Комфорт-Сколе”. По даному об’єкту проводилися роботи по заміні покрівлі будівлі школи металопрофілем з влаштуванням водостоків та снігоутримувачів. Загальна площа покрівлі – 1272 м. кв. Роботи виконані та всі кошти використані  згідно кошторисних призначень.

Також в КНП “Сколівська центральна районна лікарня” відбувалась реконструкція приміщень анестезіології та інтенсивної терапії за адресою: м. Сколе, вул. О. Ушневича, 29. На ці роботи з обласного бюджету виділили 795,4 тис гривень. Замовником виступила Сколівська ЦРЛ, а підрядником ПП “Новітні технології – Захід”. На даному об’єкті замінили вікна і двері на металопластикові, також провели заміну електропроводки, сантехніки, влаштували підлогу та провели внутрішні оздоблювальні роботи (штукатурка та побілка стін і стель). На даний момент всі роботи завершені.