У Радехові згадали відомого земляка

Гарного святкового дня, 12 лютого 2020 року, у Радехівській публічній бібліотеці відбулася презентація книги спогадів Романа Шумського під назвою «Поміж гострі кулі до свободи», яку представив корінний радехівець, історик і громадський діяч, багаторічний друг світлої пам’яті воїна і патріота Романа Шумського – Всеволод Іськів.

Про це інформує Твоя Львівщина, посилаючись на сторінку Публічної бібліотеки Радехівської міської ради у соціальній мережі фейсбук.

Презентація книги відбулась за присутності родини п. Романа, учнів та вчителів Радехівської загальноосвітньої школи I-III ст. №1, читачів, бібліотекарів, краєзнавців та громадськості міста.

“Подія була насичена цікавими фактами, світлинами із фотоальбомів родини Шумських, спогадами та роздумами про людину-легенду Романа Шумського, який 80 із 95-и років свого життя присвятив служінню України” – зазначають на своїй сторінці бібліотекарі.

Подаровані Всеволодом Іськівим книги та історичні матеріали поповнять краєзнавчий фонд бібліотеки і стануть чудовим джерелом у вивченні історії рідного.