У Раві-Руській ремонтується одна з головних доріг у місті (ФОТО)

Одна з головних доріг в Прикордонному містечку, що потребувала ремонту – це дорога по вулиці Михайла Грушевського, що веде до Рава-Руської районної лікарні.

У Рава-Руській міській раді поділились планами ремонтних робіт дорожнього покриття по вулиці Грушевського, які умовно поділили на три етапи:

  • 1 етап – ремонт дороги проводився за рахунок коштів місцевого бюджету, на підставі розробленого проекту, який передбачав облаштування певних ділянок дороги суцільним асфальтно-бетонним покриттям та частковим ямковим ремонтом від будинку № 2 до будинку № 92;
  • 2 етап – міська рада знаходиться на стадії оголошення електронних торгів на ремонт дороги від будинку № 92 і до межі міста. Процедура закупівлі (електронні торги) триватимуть до двох місяців, після чого розпочнуться роботи;
  • 3 етап – ремонт дороги від закінчення межі міста і до лікарні буде здійснюватись в рамках ремонту доріг загального користування місцевого значення, на що з обласного бюджету передбачено 10 млн. гривень (Рава-Руська – Магерів С140616).

Частина робіт, що проводилась за рахунок коштів місцевого бюджету, вже проведена.

Світлина від Рави Руськи Міськи Ради.
Світлина від Рави Руськи Міськи Ради.
Світлина від Рави Руськи Міськи Ради.
Світлина від Рави Руськи Міськи Ради.