У Перемишлянському районі можна орендувати водні об’єкти

24 січня 2020 року на Львівщині відбудуться земельні торги з продажу права оренди двадцяти земельних ділянок разом із ставками. До їх числа потрапили і ставки, розміщені на території нашого району.

Про це на своїй веб-сторінці повідомив Департамент екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації.

Профільним департаментом підготовлено лоти на продаж права оренди земельних ділянок, а саме ставка та земельної ділянки, на якій він розташований. Зокрема у переліку присутні ставки, що на території Болотнянської сільської ради. Їхня площа 6,1176 га та 3,6573 га відповідно і розміщені за межами населеного пункту на земельній ділянці загальною площею 10,3786 га.

Аукціон відбудеться у Львові за адресою: вул. Стрийська, 98. Початок о 11:00 год, а останній день прийому заяв – 20 січня 2020 року до 16 год 30 хв.

В департаменті екології та природних ресурсів зазначили, що торги проводяться з метою ефективного та раціонального використання водних об’єктів і збільшення надходжень до місцевих бюджетів у районах області.

Детальніша інформація на офіційному веб-сайті Держгеокадастру України.

Фото ілюстративне.