У Новояворівській ТГ реалізують проєкт за кошти державного фонду регіонального розвитку

У четвер, 4 березня, під головуванням Міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова відбулось друге засідання Комісії з відбору проєктів, що можуть реалізовуватися коштом Державного фонду регіонального розвитку у 2021 році.

За результатами двох комісії буде розподілено 4249,7 млн гривень Державного фонду регіонального розвитку для фінансування майже трьох сотень проєктів. Комісія погодила всі проєкти регіонального розвитку, до яких не було зауважень, та рекомендувала включити їх до проєкту розпорядження КМУ щодо затвердження проєктів, що фінансуватимуться у 2021 році коштом ДФРР.

Про це інформує Твоя Львівщина посилаючись на сайт Міністерства розвитку громад та територій України, прес-службу Яворівської РДА та сайт “Львівський портал”.

У Львівській області реалізують 17 масштабних проєктів за кошти з Державного фонду регіонального розвитку, де відповідно виділено 216, 1 млн. грн.


У Новояворівській територіальній громаді в селі Прилбичі за кошти державного фонду регіонального розвитку (ДФРР) реалізують проєкт “Реконструкція з надбудовою Прилбичівської ЗОШ I-III ст. ім. Митрополита А. Шептицького на вул. А. Шептицького, 67 в с. Прилбичі Яворівського району Львівської області”.
Загальна вартість проєкту складає 11, 223 млн. грн., з них із ДФРР буде виділено 7 млн.грн.


Світлина – Яворівська РДА