У місті Буськ вимагають встановити єдину вартість проїзду до районної лікарні

У середу, 15 січня, в сесійному залі Буської районної ради відбулась нарада з перевізниками, де були присутні ще й голови місцевих рад Буського району та керівництво Буської РДА.

Про це інформує Твоя Львівщина посилаючись на місцеву спільноту facebook Буськ Онлайн.

Основним питанням, яке розглядалось, було перевезення пасажирів до Буської центральної районної лікарні. Розташовується лікарня на виїзді з міста Буськ по вулиці Львівська, 77. Перевізники на нараді заявили, що зупинка біля Буської ЦРЛ не передбачена і вони можуть там не зупинятись, аргументуючи тим, що у затверджених Львівською ОДА графіках руху маршутних автобусів відсутня.

З відповідним зверненням голова Буської районної ради Богдан Глова направив звернення до Львівської ОДА, де описав вищезгадану інформацію та з проханням включити в графік руху маршутних автобусів, які курсують Буськ-Львів-Буськ, зупинку біля Буської центральної районної лікарні, яка в обидва напрямки облаштована та позначена відповідними дорожніми знаками.


Звернення голови Буської районної ради Богдана Глови.

Варто зазначити, що Буська центральна районна лікарня була затверджена Кабінетом Міністрів, як одна з опорних лікарень на Львівщині.