У МВС вважають, що Зеленський має отримати Нобелівську премію миру цього року за дії щодо недопущення прямого масштабного вторгнення Росії в Україну

Прогноз президента США Джозефа Байдена про вторгнення РФ в Україну не здійснився – вторгнення не відбулося. Сьогодні не відбулося…

А Україна здобула, можливо, останній шанс на те, щоб зберегти свою державність – радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко виклав ситуацію останніх днів.

На початку жовтня минулого року американська розвідка отримала переконливі докази того, що Путін ухвалив рішення про повномасштабне вторгнення в Україну, метою якого було захоплення Києва – “матери городов русских” та центру православ’я, а також контроль приблизно двох третин території України.

Підготовка вторгнення маскували під широкомасштабні навчання біля РФ і Білорусі, які відбуваються щороку. Але цього разу вони б стали трампліном для кидка в Україну.

Дату наступу на лютий обрали недарма. Це, звичайно, не мало жодного стосунку до питань зручності пересування важкої військової техніки промерзлою землею. Так можуть судити лише “диванні експерти”.

Просто за статистикою це найхолодніший місяць у Європі. І розрахунок був на те, щоб під загрозою повного припинення постачання російського газу, що становить до 30% енергобалансу ЄС, повністю відбити бажання у європейців заступатися за Україну.

Вважаю, що за дії щодо недопущення прямого масштабного вторгнення Росії в Україну Володимир Зеленський, Джозеф Байден, Борис Джонсон, Емануель Макрон та інші лідери, які доклали своїх зусиль до того, щоб попередити масштабну війну в Європі та настання другої світової Холодної війни, мають отримати цьогоріч Нобелівську премію миру. Думаю, що багато хто з моїх читачів погодиться зі мною – пише Геращенко.