У Львові від коронавірусу помер чоловік, якому не змогли підтвердити діагноз за життя…

15 квітня стало відомо, що 56-річний львів’янин, який 9 квітня помер від пневмонії, був інфікований коронавірусною інфекцією. Діагноз встановили вже після смерті, коли результат ПЛР-дослідження виявився позитивним. Хоч медики запевняють, що до цього йому проводили таке обстеження двічі і двічі воно давало негативний результат.

Про це повідомив директор Центру легеневого здоров’я Любомир Рак.

Зазначимо, що у чоловіка була важка пневмонія. Він лікувався у Центрі легеневого здоров’я, що на вул.Зелена, 477. Туди його госпіталізували 29 березня, а 9 квітня він помер. Це шостий пацієнт, який помер на Львівщині через коронавірусну інфекцію.

Чому у чоловіка не змогли виявити наявність Covid-19 раніше і чому з симптомами, які викликали підозру на коронавірус, його лікували не в інфекційній лікарні, а в центрі легеневого здоров’я, залишається незрозумілим.

«Ми двічі здавали біоматеріал на ПЛР-тестування і двічі результат був негативний», – повідомив Любомир Рак, директор Центру легеневого здоров’я.

Крім цього виявляється, що у доньки померлого від коронавірусу чоловіка також підтвердили наявність Covid-19. Про це повідомила епідеміологиня Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні Наталія Тімко. Вона перебуває у Львівській обласній інфекційній лікарні. Зазначається, що стан жінки – не важкий.

Зазначимо, що станом на 16.04.2020 на Львівщині вже 8 летальних випадків.