У Кам’янка-Бузькому районі чоловік влаштував стрілянину біля магазину

5 липня поблизу одного з магазинів у селі Старий Яричів Кам’янка-Бузького району 30-річний львів’янин вчинив конфлікт з 64-річним місцевим мешканцем, здійснив кілька пострілів з пістолета та втік. За скоєне чоловіку загрожує покарання – від трьох до семи років позбавлення волі.

Про це інформує Твоя Кам’янка-Бужчина, посилаючись на відділ комунікації поліції у Львівській області.

Після повідомлення на номер “102”, за вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група, а також співробітники інших служб територіального підрозділу поліції. Як встановили правоохоронці, близько 21:20 год на проїзній частині вулиці Галицької між пасажиром автомобіля «Мазда» та пішоходом, 64-річним мешканцем села, виник конфлікт, який за кілька хвилин продовжився біля сільського магазину.

Під час з’ясовування стосунків пасажир «Мазди» здійснив кілька пострілів з предмета, схожого на пістолет, проте очевидці – інші мешканці села, відібрали у нього зброю, після чого чоловік сів у авто та втік. Внаслідок події ніхто не постраждав.

Правоохоронці вилучили предмет, схожий на стартовий пістолет та скерували його на експертне дослідження. Також проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили, що до вчинення злочину причетний 30-річний львів’янин.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Невдовзі суд обере для підозрюваного запобіжний захід. Тим часом досудове розслідування триває.