У Кам’янка-Бузькому районі підтверджено 6 випадок захворювання на COVID-19 (ситуація по населених пунктах)

Станом на 14.05.2020 року у Львівській області лабораторно підтверджені 904 випадки захворювання на COVID-19, серед них 6 випадків у мешканців 4 населених пунктів Кам’янка-Бузького району.

Про це інформує Твоя Кам’янка-Бужчина, посилаючись на дані ДУ «Львівський обласний лабораторний центр МОЗ України» та Центру громадського здоров’я.

Зокрема за останню добу, 13 травня, згідно з інформацією Львівської обласної державної адміністрації, серед мешканців Кам’янеччини 2 підтверджених випадки захворювання, які реєструвалися у населених пунктах:
с. Старий Яричів – 1, с. Печихвости – 1. Про випадок у Печихвостах декілька днів раніше повідомляли в Кам’янка-Бузькій РДА та Жовтанецькій ОТГ.

Зазначимо, що повідомляти прізвища чи інші приватні дані пацієнтів не можна, оскільки для цього потрібна особиста згода самої людини, згідно Закону України “Про захист персональних даних”.


Загалом у Кам’янка-Бузькому районі випадки реєструвалися у 6 мешканців наступних населених пунктів:
– с. Великосілки – 3 (одужали – 1);
– м. Кам’янка-Бузька – 1 (одужали – 1);
– с. Печихвости – 1;
– с. Старий Яричів – 1.


Загалом у Львівській області випадки реєструвалися в 904 осіб.
З них одужали 169 осіб (18,7%), летальних випадків – 22 (2,4%).
На даний момент хворіє у Львівській області ще 713 осіб.


Дану інформацію публікуємо з метою адекватного сприйняття та відповідного реагування. Ніхто не залякує, не прибільшує і не применшує загрози від коронавірусу. Проте якщо світ визнав захворювання пандемією, то мешканці Кам’янеччини повинні бути належно поінформовані про стан справ у своєму районі.

Зберігайте спокій, дотримуйтесь правил карантину та будьте здорові!