У Кам’янка-Бузькому районі гасили масштабну пожежу сухостою (ФОТО)

Пізно ввечері, 7 грудня, на відкритій території у с. Гряда Кам’янка-Бузького району виникла масштабна пожежа сухої трави. Вогонь швидко поширювався територією, цьому сприяв сильний вітер. На гасіння полум’я прибули вогнеборці з м. Радехів.

Про це повідомили в Головному управлінні ДСНС України у Львівській області, інформує Твоя Львівщина.

7 грудня о 22:20 год до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території в с. Гряда Кам’янка-Бузького району. До місця події виїхали вогнеборці 21-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Радехів. Пожежу вдалось локалізувати о 23:21 год та ліквідувати о 23:43 год. Внаслідок пожежі вогнем знищено суху траву на площі 5000 кв.м.


УВАГА! В Україні діє заборона на спалювання сухостою!

Пам’ятайте, що неконтрольований вогонь при сухій та вітряній погоді швидко поширюється, знищуючи гектари трави, пошкоджує і випалює дерева та житлові будинки! Особливо небезпечним є спалювання сухої трави на полях, через які проходять високовольтні лінії електропередач, поблизу лісових масивів, автозаправних станцій. Крім того, відповідно до законодавства України, за такі дії передбачена відповідальність як адміністративна, так і кримінальна!