У Кагарлику поліцейські побили і зґвалтували дівчину.

У місті Кагарлик, Київської області місцеві поліцейські побили та зґвалтували 26 річну дівчину – повідомляє «Твоя Україна» – посилаючись на видання: «zaxid.net».

За даними правоохоронців, у неділю до місцевої лікарні звернулася дівчина 1994 р.н. і заявила про те, що її побили і зґвалтували поліцейські, які допитували її у справі про крадіжку майна.

Після скоєного поліцейських звільнили і затримали. Зараз вони знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання. Проти них відкрито кримінальне провадження за статтею 152 ККУ. Слідство по даній справі вестиме Державне бюро розслідувань.

 Кагарлицький відділ поліції розформували, а голова Національної поліції  Ігор Клименко відсторонив від роботи керівництво відділку і усіх його працівників скерував на переатестацію.

«Вказане повідомлення відразу почали відпрацьовувати співробітники Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції. Першочергова перевірка підтвердила причетність поліцейських до побиття та зґвалтування жінки, яку напередодні доставляли у відділ поліції для надання пояснень з приводу крадіжок майна» – йдеться у повідомленні Національної поліції України.

Фото ілюстративне