У зв`язку з коронавірусом, нардепи переходять на самоізоляцію

Нардеп від фракції «Голос» Ярослав Юрчишин вирішив самоізолюватися через те, що контактував з нардепом Сергієм Шаховим, який захворів на коронавірус. – повідомляє Твоя Україна, посилаючись на видання «Gazeta.ua».

Нардеп назвав поведінку свого колеги безвідповідальною і наголосив, що варто самоізолюватися, щоб не наражати на небезпеку інших:

“Наш колега Сергій Шахов повівся досить безвідповідально і, незважаючи на рекомендації, 11 березня поїхав за кордон. Повернувся з діагнозом коронавірусу, який було встановлено сьогодні. Він активно 12-го, 13-го відвідував різні місця, засідання екологічного комітету, був на кількох ефірах, мав кілька зустрічей. Щоб не нести загрози, доцільно… самоізолюватися”, – наголосив  Юрчишин.

Нардеп вважає, що карантин має тривати 2 тижні. 12 і 13 березня Ярослаув Юрчишин був із Шаховим на спільних ефірах.

На самоізоляцію також ідуть члени еко-комітету, до якого входить Шахов.

“Члени комітету йдуть на самоізоляцію. Ми як відповідальні народні депутати йдемо в самоізоляцію для запобігання можливого поширення інфекції”, – підсумував нардеп від “Слуги народу” Олег Бондаренко.

Нагадаємо, ще місяць тому нардеп Шахов, який згодом заразився коронавірусом, кричав з трибуни, що ніякого коронавірусу не існує.