У Жовкві нетвереза мотоциклістка вчинила ДТП, зіткнувшись із бусом (ФОТО)

У крові 49-річної мешканки міста Жовква виявлено 1,97 проміле алкоголю. На неї поліцейські склали відразу три адмінпротоколи.

Про це інформує Твоя Жовківщина, посилаючись на відділ комунікації поліції Львівської області.

4 травня на лінію “102” надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася близько 9:00 год у місті Жовква. На місце події вирушили працівники слідчо-оперативної групи та інших служб територіального підрозділу поліції.

Правоохоронці встановили, що водій мотоцикла «Musstang», 49-річна місцева мешканка, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, не впоралась з керуванням та виїхала на зустрічну смугу, де зіткнулась з автомобілем «Mercedes-Benz», за кермом якого перебував 45-річний мешканець Жовківського району. На щастя, внаслідок події ніхто не постраждав.

В результаті на жінку було складено три адмінпротоколи згідно КУпАП:
– за ст.124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів);
– ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки);
– ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння).

Санкції статей передбачають накладення штрафу у розмірі 10 200 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на один рік.