У Дублянах горів житловий будинок (відео)

8 березня 2020 року у м.Дубляни Жовківського району сталась пожежа у житловому будинку. До гасіння було залучено 20 вогнеборців та 5 одиниць спецтехніки. На щастя, ніхто не постраждав.

Про це інформує Твоя Львівщина, посилаючись на Головне управління ДСНС України у Львівській області.

До Служби порятунку на номер “101” близько 13:25 год надійшло повідомлення про те, що в м.Дубляни у житловому двоповерховому будинку на вул. Довбуша, 9 виникла пожежа.

На місце пожежі негайно виїхали рятувуальники 3-ої пожежної частини м. Львів та оперативно-координаційного центру головного управління ДСНС України у Львівській області.

Прибувши на місце, рятувальники здійснили розвідку приміщення, що горіло аби переконатись у відсутності потерпілих та паралельно провели роботи по встановленню пожежної автоцистерни на вододжерело для безперебійної подачі води. Для гасіння вогню, рятувальникам довелось проламувати металевий дах будівлі та перекриття. Пожежу вдалось локалізувати о 14:09 год, а повністю ліквідували о 14:30 год.

Загалом до гасіння пожежі було залучено 16 вогнеборців особового складу, 4 курсанти ЛДУ БЖД та 5 одиниць спецтехніки.

Внаслідок пожежі у будинку ніхто не постраждав, проте вогонь знищив дах на площі 70 м кв та пошкодив речі домашнього побуту на площі 70 м кв.

Що стало причиною займання, наразі невідомо. Причини встановлюють правоохоронці.