У ДТП звинувачує свого пса: екс-прокурора, який насмерть збив багатодітну матір, відправили до ізолятора (ВІДЕО)

У ДТП звинувачує собаку. Екс-прокурор, який на смерть збив скутеристку на Сарненщині – каже, у всьому винен його пес. Мовляв, їхав з ним у салоні і стрибнув під ноги. Тому водій відволікся і наїхав на скутер. Сьогодні у суді екс-прокурору обрали міру запобіжного заходу. Два місяці під вартою без права внесення застави. І проведе він їх не в СІЗО, а в ізоляторі тимчасового тримання. Мовляв, для його ж безпеки. Рідні загиблої, 35-річної Олесі, хочуть для чоловіка справедливого покарання.

8 вересня, на трасі неподалік міста Сарни екс-прокурор Іван Скобух збив на смерть скутеристку, 38-річну жительку села Немовичі. Сиротами лишились троє дітей.

Найменшій дочці лише 7 років, старший син – тільки вступив до університету. Пригадують, як чекали на матір, яка мала б повернутись з роботи. Жінка працювала допізна, поваром у одному із ресторанів у Сарнах. Тому змушена була щоразу повертатись додому ледь не о 12 годині. Ніч на 9 вересня стала для неї останньою. Не врятував навіть світловідбиваючий одяг.

Рідні в паніці – кажуть йому все може зійти з рук. І хоча прокурором він вже кілька років не працює, адже не пройшов переатестацію, на думку родичів, впливові “друзі” у нього все ж лишились.

Станом на зараз Іван Скобух – діючий адвокат. Сьогодній йому обирали міру запобіжного заходу. Обвинувачений просився під домашній арешт. А винною у всьому назвав свою собаку, яку віз із собою у салоні. Каже ніби-то вона кинулась йому під ноги, і він відволікся від кермування.

Адвокат чоловіка разом з прокуроркою зійшлись на думці, що якщо чоловіка візьмуть під варту, то краще це буде не сізо, а ізолятор тимчасового тримання при ГУ НП, там екс-прокурору буде в рази безпечніше. Іван Скобух із журналістами спілкувався неохоче, заперечував і те, що перебував в стані алкогольного сп’яніння.

Врешті-решт, суд відправив чоловіка в ізолятор. Там він проведе найближчі 60 днів, без права внесення застави. Родичі хочуть справедливого покарання.