У Городоцькому районі тривають роботи із спорудження спортивних майданчиків (фото)

У селі Градівка Городоцького району триває облаштування спортивного майданчика зі штучним покриттям. Об‘єкт споруджують в межах Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту Львівщини на період до 2021 року.

Про це інформує Твоя Львівщина, посилаючись на управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА.

Зараз тривають роботи з облаштування основи під штучне трав’яне покриття. У середу, 8 липня, хід робіт оглянув начальник управління фізичної культури та спорту Роман Хім‘як.

“Знаємо, що Градівка любить спорт і дбає про його розвиток. У селі є команди з футболу і міні-футболу з історичною назвою «Гошани». Команда з міні-футболу є чемпіоном району, а команда з футболу виступає у першій лізі області. У місцевій школі навчається 140 учнів, це хороший потенціал для розвитку цих команд. А сучасний спортивний майданчик допоможе зробити заняття якіснішими та привабливішими для місцевої молоді”, — зазначив Роман Хім‘як.

Варто додати, що майданчик заплановано здати  в експлуатацію до початку нового навчального року.



Окрім того, триває спорудження спортивного майданчика у селі Черляни Городоцького району.

Майданчик облаштовують за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту. Загальна кошторисна вартість об’єкта – 2 142 769  грн. З державного бюджету на цей об’єкт виділено 1 071 300 грн.