У Городоцькому районі виставили на аукціон водні об’єкти

Аукціон з продажу права оренди двадцяти земельних ділянок разом із водними об’єктами Львівської області відбудеться 24 січня 2020 року у Львові. Серед них також ставки Городоцького району.

Інформацію розмістила на офіційному сайті прес-служба Департаменту екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації.

Профільним департаментом виставлено лоти (ставок та земельна ділянка, на якій він розташований) на продаж права оренди на земельних торгах. У списку можна знайти й об’єкти, що на території Городоцького району. Це ставок площею 2,6355 га на території Грімненської сільської ради, що розташований на земельній ділянці площею 2,8322 га та два ставки площею 2,9104 га та 0,2909 га відповідно, які розташовані на території Долинянської сільської ради на земельній ділянці площею 3,6165 га. Всі об’єкти розташовані за межами населених пунктів.

Зазначимо, що аукціон відбудеться у Львові за адресою: вул. Стрийська, 98. Початок о 11:00 год.

В департаменті екології та природних ресурсів зазначають, що торги проводяться з метою ефективного та раціонального використання водних об’єктів і збільшення надходжень до місцевих бюджетів в районах області.

Останній день прийому заяв – 20 січня 2020 року, 16 год 30 хв. Детальніше на офіційному веб-сайті Держгеокадастру України.

Фото ілюстративне.