У Бориславі провели благоустрій при в’їзді у місто

На вулиці Дрогобицькій продовжились роботи із прибирання придорожньої смуги працівниками КП «Еко-Місто», які розчистили пішохідні доріжки поблизу заводу «Галлак».

Про це повідмляє Бориславська міська рада на своєму офіційному сайті.

Перед цим майже місяць працівники КП «Зелений світ» зрізали дерева, дикорослі кущі та очищали зарослі з одного боку вулиці. В результаті було впорядковано близько 3500 квадратних метрів прилеглої ділянки протяжністю близько одного кілометра.

У свою чергу працівники КП «Еко-Місто» прибрали стихійне сміттєзвалище, яке розрослось обабіч вулиці. Потім за допомогою грейдера та трактора розчистили тротуар вздовж дороги, який був повністю прихованим під землею та травою. Спецтехнікою було знято з доріжки шар ґрунту, а далі 44 двірники очистили пішохідну частину.

Як зазначає міський голова Борислава Ігор Яворський, в’їзні вулиці гості міста бачать відразу, як тільки перетинають позначку із назвою міста, а перше враження зазвичай найбільше запам’ятовується. Саме тому керманич міста дав доручення розчистити дані території, зробити їх охайними та впорядкованими, щоб гостям хотілось приїжджати до міста знову і знову.