УВАГА! Розшукується безвісти зниклий хлопець з Жовківського району (фото)

На Львівщині розшукують безвісті зниклого 19-річного хлопця, який вже 5 днів не повертається додому. Звати його Віталій Дружбляк і є мешканцем с. Тернів (Мокротинська сільська рада) Жовківського району. Усіх, хто має відомості про його місцезнаходження, просимо повідомити у поліцію.

Про це повідомив очільник “Варта 1” Ігор Зінкевич, інформує Твоя Жовківщина.

“Жовківським відділенням поліції Кам’янка–Бузького відділу поліції ГУНП України у Львівській області встановлюється місце перебування безвісті зниклого громадянина Дружбляк Віталія, 2001 року народження, жителя с. Тернів Жовківського району Львівської області, який 22 квітня 2020 року вийшов з дому та не повернувся.” – йдеться у повідомленні.

Просимо звернути увагу на характерні прикмети.

На вигляд: 19 років, зріст 175-180 см, обличчя овальне, очі темні, ніс прямий горизонтальний, брови густі, дугообразні, волосся пряме темне, вуха відтопирені, худорлявої тілобудови.

Був одягнений: куртка сірого кольору з камуфляжними вставками та капюшоном, джинси синього кольору, светр зеленого кольору та чорні кросівки.

Всім, кому відома будь-яка інформація про місцеперебування хлопця, просимо повідомити на лінію «102» або за телефонами: 0983910011, 0986217911.