Увага! Розшукується безвісти зниклий хлопець з Буського району (фото)

У Львівській області розшукують безвісті зниклого 22-річного хлопця, який вже 5 днів не повертається додому. Звати його Віталій Батіг і є мешканцем села Петричі Буського району. Усіх, хто має відомості про його місцезнаходження, просимо повідомити у поліцію.

Про це інформує Твоя Львівщина, посилаючись на повідомлення очільника “Варта 1” Ігоря Зінкевича.

“Буським відділенням поліції Кам’янка-Бузького відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області встановлюється місце знаходження громадянина Батіг Віталія Михайловича, 22.02.1998 р.н., жителя с. Петричі Буського району, який 23.04.2020 року вийшов з дому та місце знаходження не відоме. Встановлено, що з с. Петричі Буського району поїхав у м. Золочів Львівської області, де востаннє виходив на зв’язок.”, – йдеться у повідомлені.

Був одягнений: шкіряна куртка коричневого кольору, сині джинси, чорні кросівки.
При собі мав рюкзак сірого кольору.



Всім кому що-небудь відомо про розшукувану особу і її можливе місце перебування просимо терміново повідомити в Буське відділення поліції Кам’янка-Бузького відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області за телефонами: 0(264) 2-16-38, 0679463423, 0672635667.