Увага! Поблизу Кам’янки-Бузької буде закрито на ремонт залізничний переїзд (схема об’їзду)

У четвер, 2 квітня 2020 року, у зв’язку виконанням ремонтних робіт по заміні рейок, залізобетонних шпал та плит переїзного настилy з 9:00 до 23:00 год буде закритий залізничний переїзд в селі Сапіжанка Кам’янка-Бузького району.

Про це повідомила адміністрація ВП “Кам’янка-Бузької дистанції колії”, інформує Твоя Львівщина.

2 квітня з 9:00 до 23:00 год відбудеться тимчасове закриття залізничного переїзду 2 км ПК 1 перегону Сапіжанка-Добротвiр, що знаходиться на Tpaci Н17 Львiв-Луцьк у селі Сапiжанка. Закривають переїзд у зв’язку з виконанням ремонтних робіт в межах залізничного переїзду по заміні рейок, залізобетонних шпал та плит переїзного настилy.

Об’їзд для автомобільного транспорту буде здійснюватись по місцевій автодорозі, що проходить через населені пункти: Товмач, Дальнич, Батятичi. Нижче публікуємо схему тимчасового об’їзду для ознайомлення водіям.

Світлина від Кам'янка-Бузька районна державна адміністрація.
Копія тимчасової схеми об’їзду автотранспортом переїзду, погоджена Службою автомобільних доріг та патрульною поліцією Львівської області.

Нагадаємо, тривають роботи з поточного ремонту дороги на ділянці Жовтанці – Великосілки у межах села Вирів Кам’янка-Бузького району.