“Паспортний стіл” у Кам’янці-Бузькій переїхав у нове приміщення

16 червня 2020 року відбулось урочисте відкриття нового приміщення Буського міжрайонного відділу Головного управління ДМС України у Львівській області у місті Кам’янка-Бузька. Тепер воно знаходиться на в приміщенні Кам’янка-Бузької районної державної адміністрації на вул.Незалежності, 27 (1-й поверх, праве крило).

Про це інформує Твоя Кам’янка-Бужчина, посилаючись на Кам’янка-Бузьку РДА.

Таким чином з 16.06.2020р. адміністративні послуги з оформлення та видачі паспортів громадянина України (ID-картка) та паспортів громадянина України для виїзду за кордон, а також інші послуги ДМС будуть надаватися вже у новому приміщенні.

Раніше відвідувачі та працівники міграційної служби були змушені перебувати у старому, незадовільному та тісному приміщенні. За ініціативи голови Кам’янка-Бузької райдержадміністрації та за сприянням Кам’янка-Бузької міської ради відділ міграційної служби переїхав у нове приміщення, де проведено ремонтні роботи та створено комфортні умови для належного прийому та обслуговування громадян.

Фото: Кам’янка-Бузька РДА

Нове приміщення обладнане інформаційними стендами, довідковою інформацією про діяльність міграційної служби. Кабінети для обслуговування громадян обладнані новими меблями, сучасною технікою та робочим місцем для відвідувачів. А система відео спостереження дозволяє своєчасно реагувати на ускладнення в процесі руху відвідувачів.