Троє дітей чекали на нього вдома: в боях за Україну загинув чемпіон Європи зі стрільби з лука

Український лучник Олександр Онищук віддав життя, захищаючи батьківщину від російських загарбників.

Повномасштабна війна, яку розпочала Російська Федерація, забрала життя ще одного захисника України. У боях з окупантами загинув український лучник Олександр Онищук.

Про це пише obozrevatel

Трагічну новину повідомила на своїй сторінці у Facebook Рівненська обласна федерація зі стрільби з лука.

“Страшна звістка прийшла з фронту: нашого уславленого лучника Олександра Онищука забрала проклята війна. Сашко був майстром спорту України, чемпіоном Європи, чемпіоном України, переможцем багатьох змагань. Правду кажуть, що війна забирає найкращих. Спочивай з миром, козаче, пам’ять про тебе буде вічною…”, – йдеться в повідомленні.

Останнім часом Олександр працював тренером зі стрільби із лука Березнівської КДЮСШ. Після повномасштабного вторгнення РФ 24 лютого Онищук став на захист своєї батьківщини від загарбників.

А вдома на нього чекали дружина Олена та троє дітей – 5, 10 та 12 років.

“Не можу повірити, що Сашко більше не приїде до Чернівців, і ми не побачимось на спортивних змаганнях, не поспілкуємось і не пожартуємо… Це така втрата та біль, особливо для найближчих: батьків, дружини, діток, а у нього їх троє маленьких. Співчуваємо вам”, – написала у Facebook тренерка зі стрільби із лука Ірина Гончарова-Солотки.

Ірина відзначила, що Олександр був хорошою людиною, веселою, цікавою, дружелюбною.

“Він хотів тільки жити у своїй мирній країні, як і всі ми, виховувати і ростити своїх дітей, насолоджуватися життям. Саша, ти – герой для всієї країни та всіх нас, і ми віримо, що буде перемога і буде мир! Вічна тобі пам’ять! Така вона, жорстока війна, і народ платить величезну ціну безліччю життів, щоб вона закінчилася…”, – сумно підсумувала тренерка.