Три ставки на Бродівщині віддають в оренду через аукціон

23 грудня об 11:00 год відбудуться земельні торги у формі аукціону з продажу права оренди земельних ділянок разом із водними об’єктами. У переліку виставлених на аукціон об’єктів є три ставки, розміщені на території Підкамінської ОТГ на Бродівщині.

Про це повідомили у Департаменті екології та природних ресурсів Львівської ОДА, інформує Твоя Львівщина.

Зокрема, цього дня на аукціон виставлять:
– Ставок площею 4,7946 га, розташований на території Черницької сільської ради (за межами населеного пункту) Бродівського району, на земельній ділянці площею 5,5066 га;
– Ставок площею 2,2094 га, який розташований на території Черницької сільської ради (за межами населеного пункту) Бродівського району, на земельній ділянці площею 2,5210 га;
– Ставок площею 0,7341 га, який розташований на території Голубицької сільської ради (за межами населеного пункту) Бродівського району, на земельній ділянці площею 1,5780 га.

Аукціон з продажу права оренди земельної ділянки разом із водним об’єктом відбудеться у Департаменті екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації за адресою: м. Львів, вул. Стрийська, 98 (актовий зал). Останній день подачі заявок на участь – 17 грудня 2020 року (до 16:30 год.).

Детальну інформацію про лоти та проведення земельних торгів можна отримати на сайті Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру.


Читайте більше новин по Бродівській, Підкамінській та Заболотцівській територіальних громадах.