Триває виставка робіт Наталі Курій-Максимів у Жовківському замку

Поціновувачі прекрасного мають прекрасну нагоду відвідати вистувку робіт львівської художниці Наталі Курій-Максимів під назвою “З Різдвом у серці”. Триватиме вона цілий місяць – з 12 січня по 12 лютого 2020 року.

На виставці представлені роботи, виконані в давній техніці “малярство на склі”, яка сягає своїм корінням часів Візантії та Риму. 12 січня 2020 р. відбулося відкриття виставки, під час якого художниця презентувала сімейну етнорозмальовку, що стала чудовим результатом спільного проєкту майстрині та видавництва “Підручники і посібники”.

До відома читачів кілька слів про авторку. Наталя закінчила Самбірський педагогічний коледж та Дрогобицький Державний педагогічний університет. Її роботи відомі не лише в Україні, а й за кордоном, адже художниця часто бере участь у виставках, пленерах та мистецьких заходах. Багато її робіт присвячені сім’ї, як першооснові, на якій тримається вся українська культура, святковість та обрядність. А основним джерелом її натхненням є народ, його традиції, казки, легенди…

То ж беріть з собою друзів, подруг, сусідів, сусідок і гайда до замку щоб не лише оглянути неймовірні роботи, а й поспілкуватися з авторкою, придбати чудову етно-розмальовку та поринути в чарівну атмосферу Різдва!

Фото зі сторінки Державного історико-архітектурного заповдника у м. Жовква.