Трамп покаже американцям фільм про розстріли на Майдані

Президент США Дональд Трамп у своєму акаунті в Twitter зробив пост з анонсом повторного показу фільму Майкла Капуто “Український обман: імпічмент, гроші Байдена, масові вбивства” на телеканалі One America News.

Про це повідомляє сайт Українські новини. Інформує Твоя Україна

У пості Трампа йдеться про те, що “містифікацію з імпічментом буде викрито”. 

Автором згаданого документального фільму є колишній радник Трампа, політичний експерт Майкл Капуто.

У 50-хвилинному матеріалі зокрема йдеться про роль президента Барака Обами і його адміністрації в відстороненні Віктора Януковича від влади в 2014 році, про розстріли на Майдані, про зв’язки сім’ї екс-віце-президента Джо Байдена з корупційними махінаціями в компанії “Бурісма”, втручання високопоставлених українських чиновників у президентські вибори в США в 2016 році на боці кандидата від Демпартії США.

У зйомках фільму взяли участь екс-глава СБУ Валентин Наливайченко, екс-народний депутат Сергій Пашинський, екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі, екс-генпрокурор України Віктор Шокін, один з екс-співробітників “Беркута” Сергій Тамтура і його адвокат Олександр Горошинський та інші.

У фільм включені також інтерв’ю кількох так званих грузинських снайперів і грузинського генерала Цітелашвілі, який одним з перших почав заявляти про причетність деяких грузинських громадян до розстрілів на Майдані.

Крім того, у фільмі фігурує невідомий чоловік в масці, який заявляє, що вів вогонь по протестуючих і міліції вранці 20 лютого 2014 року.

“Наказ був стріляти по Беркуту і по людям, провокувати хаос. Це почалося 20 числа близько 8 ранку … Нас було двоє. Спочатку я відкрив вікно, і мій друг вистрілив. Потім ми поміняли позицію, і я взяв гвинтівку. І так ми вистрілили всі 5 патронів “, – заявляє невідомий.

На запитання автора фільму, від кого він приховує обличчя, людина в масці відповідає: “Від тих, хто давав наказ стріляти”.

Екс-радник Трампа висловлює у фільмі свою авторську думку: “Президент Трамп має намір дати хід розслідуванню. І у нього на це є причини”. А також говорить про те, що президент Зеленський “не повинен платити за те, що зробив його попередник – за втручання в американські вибори”.

Володимир Зеленський та Дональд Трамп
ілюстративне фото джерело Укрінформ