Стрийська центральна міська лікарня увійшла до списку медзакладів, де готові приймати хворих на коронавірус

На Львівщині визначено дев’ять лікарень, які при потребі готові приймати хворих на коронавірус. Першою у переліку є Львівська обласна інфекційна лікарня, яка готова прийняти 400 хворих. У випадку, коли вона буде переповнена – пацієнтів розміщуватимуть в інші лікарні. Про це на брифінгу розповів Андрій Васько, який є т.в.о. директора департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА.

Про це інформує Твоя Львівщина посилаючись на сайт Zaxid. Net.

Однією з дев’яти лікарень, яка готова прийняти хворих на коронавірус є Стрийська центральна міська лікарня.

Світлина – Тарас Шимків

Варто зазначити, що у Львівській області оголошено карантин в період з 12 березня до 3 квітня. У всіх навчальних закладах призупинено навчальний процес або переведено на дистанційну форму, заборонено проводити масові заходи з понад 200 учасниками. Усі спортивні події відбуватимуться без уболівальників. Мешканцям не рекомендують відвідувати місця масового скупчення людей. Також є попередня інформація, що Україна закриває пункти пропуску на кордонах з країнами Європи.


Крім цього, Андрій Васько додав, що кожного дня в області є по два-три повідомлення про підозру на вірус, усі ці випадки діагностуються. Проте жоден випадок не підтверджений.

Просимо зберігати спокій та дотримуватись правил гігієни!