Створюється волонтерський штаб Кам’янеччини

З метою боротьби проти пандемії коронавірусу у Кам’янка-Бузькому районі формується волонтерський штаб, у планах якого виготовлення антисептиків, пошиття масок, збір необхідних продуктів для незахищених верств населення, тощо. Ініціатором створення волонтерського штабу виступила Роксана Терлецька. Наразі небайдужі об’єднуються у групі в соціальній мережі фейсбук.

В одному з перших дописів організатори волонтерського штабу просять:

  • активно долучатися до штабу;
  • поставити лайк та запрошувати друзів до групи у мережі фейсбук;
  • слідкувати за новинами та відкликатися на заклики;
  • поширювати інформацію штабу в себе на сторінках та місцевих групах.

Запитання та пропозиції можна висловлювати за номером телефону: +38(067) 97 59 340.

“Дорогі друзі, шановні жителі нашого Кам’янецького краю!
Сьогодні наша країна стоїть на порозі нового та страшного виклику – пандемії коронавірусу (COVID- 19). Ми не знаємо, яких наслідків можемо зазнати, а вони будуть однозначно! Повинні дивитися правді в очі! Дай Боже, щоб вони мали лише економічний вимір.

Ми повинні розуміти, що наша медицина і економіка надзвичайно слабка проти такого монстра! Закликаю усіх, перейти від жартів та приколів до серйозного усвідомлення. Кожен задайте собі запитання: а що буде, якщо завтра- після завтра довколо нас почнуть вмирати люди? А це реальність, до якої ми не готові!

Не ставлю за мету сіяти паніку, бо вона лише ускладнює ситуацію! Закликаю діяти на випередження! Наші захисники на сході кожного дня ризикують своїм життям та здоров’ям, розуміючи, що завтрашній день може не настати! Ми не можемо бути байдужими, думати лише про себе, а розумно, якщо потрібно – самовіддано, об’єднувати зусилля для спільної боротьби проти епідемії!

В нашій громаді є багато людей старшого та похилого віку, яким допомагати нікому. Є інші соціально вразливі категорії населення.
Полиці продуктових магазинів поступово стають порожніми. Закликаю сформувати волонтерський штаб, який в разі загострення ситуації, стане на захист нашої громади та розумно допомагатиме в цій боротьбі!” – звернулась до громади п.Роксана.