Стартувало голосування за проєкт з м. Моршин в рамках конкурсу “Всеукраїнський громадський бюджет Львівської області”

26 серпня стартувало голосування у конкурсі “Всеукраїнського громадського бюджету Львівської області”, де візьмуть участь в голосування 17 проєктів Львівської області.
На платформі було зареєстровано 21 проєкт. Були видалені з технічних причин 4 заявки (в основному дублюючі проєкти). Отримали можливість взяти участь у електронному голосуванні. Найбільше проєктів (12) подано у напрямку “Туристична привабливість”, третина проєктів (5) стосувалися  напрямку “Конкурентоспроможна економіка”.  

Про це інформує Твоя Львівщина, посилаючись на Платформу реалізації конкурсу “Всеукраїнський громадський бюджет” у Львівській області та прес-службу Моршинської міської ради.

Проєкт “Закупівля плавальних засобів для відпочинку на муніципальному озері курорту Моршин” був поданий Моршинською міською радою та був зареєстрований під №7 і допущений до остаточного голосування конкурсу “Всеукраїнського громадському бюджеті Львівщини 2020”.

Загальна вартість поданого проєкту складає 1 005 000 грн. Відповідно із бюджету міста Моршина буде профінансовано 100, 5 тис. грн., що становить 10% від загальної вартості проєкту.


Мета проєкту:

Ефективне використання туристичного і природного потенціалу курорту Моршин, збереження об’єктів туристично-рекреаційної спадщини, забезпечення їх доступності, збільшення потоку туристів, шляхом придбання 10 катамаранів та 10 човнів для організації відпочинку на муніципальному озері курорту Моршин.

Проект забезпечує вирішення низки завдань:

  • відновлення та збереження інфраструктури важливих туристично-рекреаційних об’єктів міста, створення безпечних та комфортним умов відпочинку;
  • збільшення числа відвідуваності туристично-рекреаційних об’єктів;
  • зростання надходжень до бюджетів.

Таким чином, загальна кількість засобів, що планується до закупівлі при перемозі проєкту “Закупівля плавальних засобів для відпочинку на муніципальному озері курорту Моршин” – 10 катамаранів та 10 човнів. Дані плавальні засоби будуть передані на баланс КП “Зелене місто” Моршинської міської ради.



Детальніше ознайомитись із проєктом Моршинської міської ради ” “Закупівля плавальних засобів для відпочинку на муніципальному озері курорту Моршин” на сайті конкурсу “Всеукраїнського громадського бюджету Львівської області”.


Переможця Конкурсу визначать мешканці Львівської області шляхом електронного голосування, яке відбудеться 26 серпня – 4 вересня. 

Умови голосування:

  • голосувати мають право особи у віці від 16 років
  • необхідно мати зареєстроване місце проживання у межах Львівській області
  • важливо, щоб банківська інформація містила місце реєстрації клієнта

Проголосувати можна на онлайн-платформі Конкурсу за посиланням або ж у мережі ЦНАПів, що візьмуть участь у голосуванні (перелік ЦНАПів)


Якщо у процесі голосування виникають технічні труднощі, звертайтесь:
032-260-6-10-11 Христина Король-Грех
032-260-6-06-91 ЦНАП м.Моршин