Старосамбірська ЦРЛ отримає фінансову підтримку від ЄС для подолання наслідків Covid-19.

КНП СРР “Старосамбірська центральна районна лікарня” очікує фінансову підтримку від Європейського Союзу для подолання наслідків Covid-19. Нещодавно CBC Programme Poland-Belarus-Ukraine виділено додатково 3 млн Євро для фінансування 12 транскордонних проєктів у сфері охорони здоров’я, зокрема для проєкту №PLBU.03.01.00-18-0668/17-00 “Спільно на охороні людського життя. Інтегрована польсько-українська система невідкладної медичної допомоги на прикордонні”, який впроваджується Старосамбірською ЦРЛ в партнерстві із Старосамбірькою районною радою та Бещадським повітом Республіки Польща.

Про це інформує Твоя Львівщина, посилаючись на пресслужбу Старосамбірської районної ради.

Старосамбірська ЦРЛ отримає близько 65 000 євро та отримані кошти спрямує на придбання апарату ШВЛ з капнографом, фібробронхоскопа, монітора пацієнта з капнографом, генератора кисню, 2 відсмоктувачів медичних.

У час пандемії придбане сучасне медичне обладнання підвищить ефективність роботи медичного персоналу Старосамбірської ЦРЛ, а згодом допоможе вирішувати інші спільні виклики в сфері епідеміологічної безпеки та охорони здоров’я по обидві сторони кордону ЄС.