Свободівці вимагають скликати термінову сесію обласної ради, для виділення коштів на боротьбу з коронавірусом

Олег Панькевич – голова фракції ВО «Свобода» у Львівській облраді, звернувся до очільника ЛОР Олександра Ганущина щодо скликання позачергової сесії через епідемію коронавірусу.

Це звернення  Панькевич подав до обласної ради ще 16 березня.

Свободівець пропонує на цій позачерговій сесії розглянути дуже важливе питання: щодо можливих заходів протидії поширенню епідемії коронавірусу на Львівщині, а також виділення коштів на найнагальніші потреби.  Доручити ЛОДА розробити програму протидії епідемії коронавірусу (або внести необхідні зміни й доповнення до чинної програми підтримки галузі охорони здоров’я на 2017-2020 роки), а також рекомендувати місцевим радам Львівщини ухвалити аналогічні рішення.

«Це необхідно через загострення епідеміологічної ситуації на Львівщині і через те, що на минулій позачерговій сесії депутати не змогли ухвалити жодного рішення» – зазначив Панькевич.

«На цій позачерговій сесії ЛОР мала б відреагувати на створення так званої «Консультативної ради» і введення в неї представників ОРДЛО, оскільки це, за його словами, загрожує капітуляцією перед ворогом і продовженням війни.» – резюмував Панькевич.

#covid19 #коронавірус