Російські окупанти завдали ракетного удару по Львівщині: стали відомі нові подробиці

Наразі відомо, що внаслідок удару по Стрийському району поранені 5 людей.

Внаслідок ракетного удару, який завдали російські окупанти по Львівській області, було поранено п’ятеро людей.

Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

За його словами, стан поранених медики оцінюють як легкий або середньої важкості.

“Маємо уточнену інформацію щодо постраждалих у Стрийському районі. На цей момент відомо, що поранені 5 людей. Їхній стан медики оцінюють як легкий або середньої важкості. Загрози життю нема. Більше інформації вранці. Спокійної ночі”, — написав голова ОВА.

Раніше Козицький повідомляв про двої поранених і уточнив, що ракетний удар окупанти завдали по об’єкту транспортної інфраструктури.

Щодо нічних ракетних ударів по Львівщині. Розповідаю все, що можна:

Вчора вночі у період з 22:45 по 22:55 ракетних ударів зазнала залізнична інфраструктура у Стрийському та Самбірському районах.

Влучили чотири крилаті ракети ворога. Їх запускали з акваторії Чорного моря.

Об‘єкти залізниці суттєво пошкоджені. Багато поїздів затримуються. Фахівці «Львівської залізниці» працюють над відновленням сполучення.

Є п’ять поранених (3 у Стрийському районі, 2 – у Самбірському).

Чотири людини у стані середньої важкості. Вони у лікарнях області. Одна – має легкі поранення, її не госпіталізовували. Загиблих, на щастя, нема.

Хочу також вкотре наголосити: слідкуйте за тим, звідки ви берете інформацію. Вчора один телеграм-канал поширив фейк про цей ракетний удар. Багато телеграм-каналів, медіа і людей перепостили собі цей фейк, а потім першоджерело відредагувало інформацію: наголосив Козицький