Розтрощила плащаницю і престіл: 35-річна жінка на автомобілі в’їхала до центрального собору УГКЦ (фото)

Сьогодні уночі 35-річна жінка на автомобілі в’їхала у головний собор УГКЦ на Тернопільщині. 

Про це повідомляє Нацполіція області.

“23 квітня близько 00.40 до співробітників Тернопільського райуправління поліції надійшло повідомлення від священнослужителя Архикатедрального Собору Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці (УГКЦ) про те, що всередину храму в’їхав автомобіль.

Виїхавши на виклик, працівники поліції встановили, що 35-річна жителька Тернополя, керуючи автомобілем марки “Ауді”, знісши центральні металеві двері Катедрального собору, заїхала всередину культової споруди та пошкодила церковне майно.

На місці події працювали рятувальники ДСНС. Вони вжили заходів, щоб не допустити займання транспортного засобу, та, з допомогою лебідки, відбуксирували автомобіль з приміщення храму“, – йдеться у повідомленні.

Рятувальники за допомогою лебідки витягли з храму автомобіль “Ауді” чорного кольору, державний номер – ВО 3633 ВТ, в той час винуватиця ДТП – 35-річна лікар-стоматолог, місцева жителька – Яворська-Скрабут Ірина Михайлівна сиділа у хустці та кросівках на плитці храму.

 За офіційною інфорацією поліції, це не була провокація чи диверсійна операція, а Ірина Михайлівна посварилася з чоловіком. 

Джерело: /ternopoliany.te