Під офісом президента чоловік здійснив акт самоспалення

Фото: Facebook Bogdan Aminov

Під Офісом Володимира Зеленського себе підпалив чоловік – передає Твоя Львівщина, посилаючись на Facebook Богдана Амінова.

«Це було шокуюче неочікувано. Кілька мітингів загальною чисельністю до 200 людей мирно мітингували. Радикального накалу пристрастей не було.

І тут раптово вибіг з натовпу чоловік, ПАЛАЮЧИ У ВОГНІ, з голови до ніг. Більше двох хвилин правоохоронці і медики стояли у ступорі, поки не стали в кільце навколо чоловіка з опіками.Чоловік встиг добігти до сходинок 2-го під‘їзду Офісу президента. Тоді його повалив натовп небайдужих і почав гасити пожежу.» – написав журналіст.

Чоловіка звати Олександр Бурлаков, він мешкає у Сумській області. В нього був конфлікт з місцевою владою через розпаювання землі. В які тільки інстанції він не звертався, але результатів не було.

Що найцікавіше в цій ситуації, чоловіка кинувся рятувати простий громадянин України, в той час коли медики просто стояли і дивилися.

Журналіст виклав фото рятівника і написав:

Фото: Facebook Bogdan Aminov

«Людина на фото – Максим. Він одним з перших кинувся гасити палаючого у вогні чоловіка.Поки медики та правоохоронці не могли зрозуміти, що відбувається (як і всі інші), Максим побіг на вогонь з голими руками.Він теж отримав опіки рук, рятуючи людину.» – написав Амінов.

Зі слів самого Максима: «Нашу сім’ю теж довели. Мій тато у 2005 році теж зробив акт самоспалення під Радою, я знаю, що це за жахлива біль, тому кинувся рятувати».