Притула пішов з партії “Голос”

Волонтер Сергій Притула залишив партію “Голос”. Про це він повідомив у понеділок.

Сергій Притула приєднався до команди “Голосу” два роки тому перед парламентськими виборами. Фото: Facebook.com/serhiyprytula

“Не знаю, як би склалась історія партії, якби минулого року її не полишив би засновник. Проте, станом на сьогодні, 7 червня 2021 року, я оголошую про свій вихід з партії “Голос”, – написав він у Facebook

Притула заявив, що “до останнього вірив у можливість цивілізованого діалогу і реанімації партії, за яку на парламентських виборах віддали свої голоси понад 850 000 українців”

“Але діалогу не вийшло і тепер мною керує лише одне бажання: відвести негатив від тих команд “Голосу” у регіонах, які два роки щиро та віддано працювали для людей, а зараз стали заручниками ситуації, коли партійні “верхи” не чують “низів”, і ця глухота призводить до критики усіх без винятку членів команд “Голосу” по всій Україні”, – повідомив волонтер.

Він додав, що хтось із депутатів “Голосу” “забуває про передвиборчі обіцянки і починає голосувати у розріз із бажанням своїх виборців”.

“Тут і повинна проявитись позиція керівництва партії: очистити партійні ряди, розпочати процедуру застосування імперативного мандату, публічно засудити дії депутата.

Але відсутність будь-яких реакцій керівництва партії на “зашкварні” голосування своїх депутатів на будь-якому рівні, означає не лише толерування, але й погодження такої поведінки.

Ба більше, партійні ряди почали очищати від тих, хто піддав критиці недобропорядних персонажів із “Голосу”.

А це ще раз дає мені підстави чітко артикулювати, що з такими “функціонерами” мені не по дорозі”, – заявив Притула.

Він також повідомив, що не йде з політики.

“Надалі, супутників по тернистих шляхах української політики я обиратиму обачніше. Про свої наступні плани у політичній царині я, в обов’язковому порядку, повідомлю на своїх офіційних ресурсах”, – написав волонтер.