Прикриваючись коронавірусом – керівництво ОДА преміювало чиновників на суму 35 млн грн

Про це заявив 12 березня на сесії Львівської обласної ради – голова фракції ВО «Свобода» – Олег Панькевич – передає Твоя Львівщина, посилаючись на видання: “Правдиві новини”.

З його слів, питання про епідеміологічну ситуацію на Львівщині, мало б розглядатися одним з перших на сесії, а натомість керівництво ОДА та депутатська більшість вилучили з порядку денного не лише це питання, але й низку інших важливих питань. Такі як: стан галузі освіти, про незавершене будівництво, про збереження пам’яток архітектури, замків.

Поставивши на перше місце у порядку денному питання про фінансування премій чиновникам з обласного бюджету.

«Справдилися наші побоювання щодо спекулювання на темі коронавірусу в інтересах певних сил. Наполягаю, щоб питання про епідеміологічну ситуацію було розглянуто одним із перших на сесії. Можливо, ті бюджетні кошти, які сьогодні непрозоро розподілятимуть, необхідно спрямувати на протиепідеміологічні заходи» – закликав Олег панькевич.

Депутати не підтримали ініціативу свободівця, не лише послухати інформацію про епідеміологічну ситуацію у Львівській області, а також пропозицію вилучити питання про преміювання чиновників з розгляду в порядку денному.