Понад шість тисяч мешканців Трускавця забезпечать якісним водопостачанням

У місті Трускавець на вулиці Стуса будують новий водопровід протяжністю 300 метрів. Станом на сьогодні виконали вже майже 70% робіт.

Про це повідомили у Департаменті розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської ОДА, інформує Твоя Львівщина.

Через тривалу експлуатацію попереднього водопроводу часто виникали прориви і періодично, впродовж декількох днів, могло не бути води у квартирах.

“Маючи маленьку дитину, це створювало сильні незручності, бо для побутових потреб води потрібно багато. Дякуємо, що нас почули і зараз активно проводять роботи. Маю надію, що у скорому часі у домівках безперебійно буде вода”, – зазначила мешканка вулиці Стуса пані Надія.

Зазначимо, що фінансування проєкту здійснюється за рахунок коштів обласного і місцевого бюджетів. “У межах програми “Питна вода” цього року для проведення робіт з прокладання водопроводу виділили кошти у сумі 1 млн 279 тисяч гривень різних бюджетів. На сьогодні підрядною організація проклала 252 метри. Реалізація цього об’єкту забезпечить якісним водопостачанням 6250 мешканців вулиці Стуса”, – зазначив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

Фото ЛОДА