Пожежі на Львівщині: горіла безгосподарська будівля та автомобіль (фото)

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Львівській області, пише Твоя Львівщина.


17 червня о 18:40 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу в с. Сенів Львівського району. До місця події виїхали вогнеборці 50-го державного пожежно-рятувального поста м. Бібрка.


По прибуттю вогнеборців до місця виклику з’ясувалось, що пожежа виникла в цегляній закинутій безгосподарській будівлі, розміром 40×20 м., горіли дах будівлі та перекриття. О 19:36 вогнеборці локалізували пожежу, та о 20:03 ліквідували. Внаслідок пожежі вогонь знищив дах та перекриття будівлі на площі 500 кв.м.


До ліквідації пожежі залучили 6 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.


Причини та обставини аварії встановлюють правоохоронні органи.

17 червня о 12:29 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу в с. Коросно Львівського району. Пожежа виникла в автомобілі «BMW 316». До місця події виїхали вогнеборці 20-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Перемишляни. На момент прибуття пожежників до місця виклику з-під капоту автомобіля вибивався густий чорний дим.

О 12:45 вогнеборці локалізували пожежу та о 12:50 ліквідували.


Внаслідок пожежі вогонь знищив моторний відсік на площі 2 кв.м., пошкодив 2 автомобільних крила та капот автомобіля на площі 1 кв.м.. Завдяки оперативним та злагодженим діям вогнеборців врятувати автомобіль від повного знищення вогнем.

До ліквідації пожежі залучили 4 чоловіки особового складу та 1 одиницю спецтехніки.


Причини та обставини аварії встановлюются.