Передпусковий підігрівач двигуна Лунфей ВТ-8004: особливості та переваги

Якщо вам потрібен передпусковий підігрівач двигуна Лунфей ВТ-8004, то онлайн-магазин «Болгарка.укр» запропонує цей пристрій за дуже вигідною ціною. Реалізуйте приємну можливість придбати цей агрегат зручно та без клопоту. У інтернет-магазині «Болгарка.укр» підігрівач двигуна Лунфей ВТ-8004 має гарантійний сертифікат, у якому зафіксовано максимально можливий термін служби.

Цінова доступність, відмінні параметри доставки, наявність професійного сервісного обслуговування — всі ці якості позиціонують придбання товарів у онлайн-магазині «Болгарка.укр» як дуже комфортний захід.

Лунфей 3 КВт ВТ-8004: комплектація та особливості

Пропонуємо звернути увагу на підігрівач двигуна лунфей Вт-8004 та купити його за розумною ціною. Інтернет-магазин «Болгарка.укр» виділяє особливості вказаного агрегату. Вони такі:

  • підігрів здійснюється в автоматичному режимі;
  • підігрів Лунфей ВТ-8004 гарантує легкість та швидкість запуску двигуна в холодний період часу;
  • наявність подвійного захисту щодо можливого перегріву;
  • висока морозостійкість кабелю;
  • агрегат Лунфей 3 кВт ВТ-8004 буде служити власнику дві (а найчастіше і більше) тисячі годин.

Щодо комплектації, то, рекомендуючи купити передпусковий підігрівач Лунфей ВТ-8004, інтернет-магазин «Болгарка.укр» зазначає, що він поставляється разом із трійником, двома хомутами, а також експлуатаційним керівництвом. Картонна упаковка також є.

Підігрівач двигуна Лунфей ВТ-8004: основні характеристики

Рекомендований пристрій (лунфей підігрівач ВТ-004) призначений для запуску двигуна, що має передпусковий формат, може застосовуватися як для автомобілів легкової категорії, так і для вантажівок. Автомобільний передпусковий підігрівач Лунфей ВТ-004 відрізняється особливим ступенем безпеки.

Якщо ви вважаєте за необхідне купити Лунфей ВТ-8004, то наш онлайн-магазин гарантує, що оптимальність його використання для вантажних автомобілів (нарівні з легковими видами транспорту) для вас буде очевидною. За допомогою передпускового підігрівача двигуна 220 В Лунфей ВТ-8004 ви зможете в холодну погоду прогріти двигун, що працює з використанням рідинного охолодження, і завести машину за короткий час. Популярний в даний час передпусковий підігрівач Лунфей ВТ-8004 живиться від 220-вольтової мережі. Рідина двигуна завдяки цьому пристрою циркулює зі швидкістю 8 літрів на хвилину.Копіювати текстСкопіювати HTMLВідмовитисяВзяти в роботу