Переглядайте і насолоджуйтесь: поблизу Белгорода в РФ вибyхнули склади боєприпасів (ВІДЕО)

Увечері 29 березня було завдано удару по складу збройних сил рф у селищі Октябрьскоє під російським містом Бєлгород. Від селища до українського кордону – 12 кілометрів. 

Губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков підтвердив інформацію про вибухи. Що саме сталося, він не уточнив, заявивши лише, що причину повідомить пізніше. За його словами, жертв та постраждалих немає.

“«Зараз на території Бєлгорода та Бєлгородського району чути вибухи. Інцидент стався у районі села Красний Октябрь. Голова села зараз перебуває на місці. Зі мною на прямому зв’язку. Оперативно мені повідомляє всю інформацію. Жертв та постраждалих серед мешканців немає. Руйнувань на території селища немає. На місці працюють усі екстрені служби. Про причину того, що сталося, буде відомо пізніше», – заявив він.

Вже за деякий час з’ясувалося, що постраждалі все таки є – це четверо співробітників російських силових структур.

ТАСС повідомляє, що снаряд потрапив у військове містечко у Бєлгородській області. За даними агентства, поранено четверо військовослужбовців.

“РИА Новости” повідомило, що “причиною вибухів під Бєлгородом, попередньо, став людський фактор”.

“ЗСУ нанесли точний удар ракетою Точка-У по складу ракетно-артилерійського озброєння ЗС РФ у селищі Октябрьское під Белгородом. З цих складів Росія постачає боєприпаси для вбивства українців. Судячи з вибуху та віддаленості складу, 19-та ракетна бригада ЗСУ проводить ефективні перемовини про демілітаризацію та денацифікацію росії. Ось такий формат перемовин Україна підтримує одноголосно. Українці відведуть російську армію прямо у пекло”, – написав журналіст Юрій Бутусов у своєму Facebook.