Обстежили хлопця з Кам’янка-Бузького району, який захворів після повернення з Італії

У вісімнадцятирічного хлопця, який в період з 26 лютого по 2 березня перебував в Італії, а 12 березня звернувся до лікарів із симптомами нездужання, львівські медики виявили грип.

Про це повідомляє Твоя Львівщина, посилаючись на Львівську ОДА.

«До лікарів хлопець звернувся 12 березня, скаржився на підвищену температуру тіла до 38 градусів, сухий кашель, слабкість та головний біль. Черговий медперсонал  у відповідних засобах індивідуального захисту його оглянув. Провели швидкий тест на грип, який виявився позитивним. Тому коронавірусу у пацієнта нема», – розповів заступник головного лікаря Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні Ігор Берник.

За його словами, аналізи також скерували до Лабораторного центру, де проведуть лабораторне дослідження методом полімеразної ланцюгової реакції. Наразі хлопець перебуває на лікуванні в інфекційній лікарні м. Львова.

Нагадаємо, у Кам’янка-Бузькому районі з метою зменшення масового скупчення людей і можливого розповсюдження інфекції призупинили роботу ринків.

Саме тому вкотре звертаємось до мешканців району не піддаватись паніці, зберігати спокій, дотримувати правил особистої гігієни і уникати місць масового скупчення людей!