Не вистачає засобів захисту. Сколівські медики просять мешканців про допомогу (реквізити)

23 березня 2020 року Сколівські медики звернулися до мешканців району із проханням про допомогу, адже центральна районна лікарня не забезпечена належним чином засобами індивідуального захисту.

Фото з відкритих джерел. Сколівська центральна районна лікарня.

“Шановні мешканці Сколівщини, COVID-19 – інфекція, яка з блискавичною швидкістю шириться світом. Україна не виняток. Станом на 23.03.2020 року маємо 73 лабораторно підтверджених випадків, із них 3 – летальні, 5 підозр на коронавірусну інфекцію у жителів Сколівщини. COVID-19 – інфекція, яка не обирає до кого постукати у двері. Нею може захворіти кожен: від високопоставленого чиновника до вчителя, водія маршрутки чи медика. Саме лікарі наразі найбільш уразлива ланка. Вони щодня зіштовхуються із небезпекою. Щоб лікувати вас – їм потрібно самим бути у безпеці. А з цим назріла величезна проблема. Адже держава не була готова до COVID-19.

Лікарня не в повному об’ємі укомплектована засобами індивідуального захисту, тому ми змушені звернутись до кожного з Вас з проханням про допомогу. Разом по крупиночці, ми зможемо досягнути спільної мети і не дати коронавірусу набрати оборотів у нашому місті, у нашому районі. Пам’ятаємо, що перед загрозою всі рівні. Медики мають бути впевнені у своїй безпеці, щоб допомагати. Тому зараз ми маємо допомогти їм. Не бійтеся, долучайтеся і разом ми не допустимо поширення COVID -19 на території нашого району.” – йдеться у звернення медиків.

Реквізити для отримання фінансової допомоги:

  • Отримувач: Комунальне некомерційне підприємство «Сколівська центральна районна лікарня» Сколівської районної ради Львівської області.
  • Код ЄДРПОУ: 01997372
  • МФО: 325796
  • Розрахунковий рахунок: UA483257960000026007300522731
  • В призначенні платежу необхідно вказати, що це благодійний внесок для боротьби з COVID-19 та зазначити свої анкетні дані.

На Сколівщині 5 людей з підозрою на коронавірус – звернення лікаря-епідеміолога