Нетвереза водійка збила 13-річного хлопця, який йшов до школи: деталі

Вчора, 24 травня у місті Вінниця на вул. Івана Богуна, нетвереза водійка на автомобілі «HAVAL» здійснила наїзд на 13-річного хлопця, який тротуаром прямував до школи.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

Фото: Facebook Ірина Доценко

Близько 10:00 години ранку у місті Вінниця на вул. Івана Богуна, 43-річна водійка не впоравшись з керуванням в’їхала в паркан, після чого здійснила наїзд на 13-річного хлопця Андрія Тарасюка.

Як повідомляють у поліції рівень алкоголю у її організмі перевищував допустиму норму у 16 разів. Жінка мала посвідчення водія відповідної категорії, автомобіль належить їй.

Поліцейські оголошено про підозру у вчиненні злочину 43-річній керманичці, передбаченого ч. 2 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння). Підозрюваній загрожує до 8 років позбавлення волі.

До обрання жінці запобіжного заходу вона перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання. Слідчі наполягатимуть на обранні на час досудового розслідування їй запобіжного заходу – тримання під вартою.

Стан потерпілого хлопця


У своєму instagram сьогодні 25 травня, сестра потерпілого Марина Тарасюк розповіла про поточний стан її потерпілого брата. Дівчина подякувала усім за слова підтримки та допомогу.

На даний момент хлопець в реанімації. Хлопцю зробили операцію, яка тривала 5 годин. Медики говорять, що операція пройшла успішно.

“Андрійко вночі прокинувся на пару хвилин. Біля нього цілий день і ніч був батько. Андрійко тільки запитав у лікаря “хто це” попросив води і знову заснув”, – повідомила сестра.

Постраждалий Андійко дуже хороша дитина
Люди, що знали хлоця відгукуються про нього тільки з позитивної сторони.

“Андрійко золота, добра, чуйна дитина, хороший друг, спортсмен. Андрій знаходиться в дуже тяжкому стані в реанімації. Дуже сподіваємось і віримо що Андрій подолає все, родині сил і терпіння”, – пише про хлопця Ірина Доценко.

Скріншот Facebook допису Ірини Доценко