На Яворівщині на хабарі затримали 29-річного патрульного

На хабарі 29-річного патрульного сектору реагування одного з районів Львівщини затримали оперативники СБУ. Зазначається, що патрульний вимагав хабар за уникнення відповідальності за керування автомобілем у нетверезому стані.

Про це повідомляє Твоя Львівщина, посилаючись на сайт Zaxid. Net.

“За версією слідства, 29-річний патрульний сектору реагування запропонував 20-річному чоловіку, якого зупинив через підозру у керуванні автівкою напідпитку, «розрахуватись» на місці. При собі керманич мав лише 100 €, які одразу і віддав. Власне, під час отримання решти – 300 € хабара правоохоронець і був затриманий в порядку ст.208 КПК України” – повідомила прокурорка Львівщини Ірина Діденко.

За інформацією сайту Zaxid. Net, йдеться про патрульного із міста Новояворівськ. На даний момент правоохоронці перевіряють чи причетний до злочину напарник затриманого.

Прокуратура готує клопотання про обрання запобіжного заходу затриманому та відсторонення його від роботи. Розслідування інциденту триває, якщо вина поліцейського підтвердиться, то йому загрожує 10 років ув’язнення.