На Яворівщині визначили потенційних переможців проєктів місцевих ініціатив 2020 року (перелік)

Сьогодні, 28 січня 2020 р., конкурсна рада з питань реалізації Програми проведення обласного конкурсу проєктів місцевих ініціатив затвердила 1111 потенційних переможців конкурсу в рамках Програми проєктів місцевих ініціатив у Львівській області.

Про це повідомляє Твоя Львівщина посилаючись на прес-службу Львівської Обласної Ради.

“Загальна сума з обласного бюджету на реалізацію 1111 проєктів – 134,4 млн. грн. Загальна ж їх вартість – 295,3 млн грн, а небюджетний внесок – 75,5 млн грн. Примітно, що небюджетний внесок у порівнянні з минулим роком зріс на майже 10 млн грн.” – зазначив заступник голови Львівської обласної ради, співголова Конкурсної ради Юрій Гудима.

Львівська обласна рада.

У Яворівському районі 19 потенційних переможців проєктів місцевих ініціатив 2020 року, хоч подано було 61 проєкт.

Львівська обласна рада

Перелік потенційних переможців проєктів місцевих ініціатив в розрізі пріоритетів:

Пріоритет “Безпека”

  • с. Добростани – Придбання та встановлення системи відеонагляду на території Добростанівської сільської ради Яворівського району Львівської області.
    Загальна вартість проєкту – 298,050, з яких із обласного бюджету планується виділити 90,000, а решта з районного бюджету, базового бюджету та спонсорські кошти.
  • с. Бірки – Будівництво системи відеоспостереження в с. Бірки Яворівського району Львівської області.
    Загальна вартість проєкту – 499,931, з яких із обласного бюджету планується виділити 199,972, а решта з районного бюджету та спонсорські кошти.

Пріоритет “Вуличне Освітлення”

  • с. Бірки – Реконструкція вуличного освітлення Бірківської сільської ради, по вулиці Янівська в селі Бірки Яворівського району Львівської області.
    Загальна вартість проєкту – 241,427, з яких із обласного бюджету планується виділити 118,299, а решта з районного бюджету та спонсорські кошти.

Пріоритет “Культура”

  • с. Вороблячин – Придбання організаційної техніки для бібліотеки с. Вороблячин Яворівського району.
    Загальна вартість проєкту – 20,835, з яких із обласного бюджету планується виділити 5,000, а решта з районного бюджету, базового бюджету та фінансовий внесок громади.
  • м. Новояворівськ – Капітальний ремонт (заміна вікон) в палаці культури “Кристал” в м. Новояворівськ.
    Загальна вартість проєкту – 145,375, з яких із обласного бюджету планується виділити 40,164, а решта з районного бюджету, базового бюджету та фінансовий внесок громади.

Пріоритет “Інші Пріоритети”

  • с. Бердихів – Придбання та встановлення дитячого майданчика в с. Бердихів Яворівського району Львівської області.
    Загальна вартість проєкту – 125,220, з яких із обласного бюджету планується виділити 36,000, а решта з районного бюджету, спонсорські кошти та нефінансовий внесок громади.

Пріоритет “Освіта”

  • с. Грушів – Придбання мультимедійного, офісного обладнання та звуковідтворюючої апаратури для Грушівської загальноосвітньої школи І – ІІ ступенів” Яворівського району.
    Загальна вартість проєкту – 27,089, з яких із обласного бюджету планується виділити 10,000, а решта з районного бюджету та фінансового внеску громади.
  • с. Чолгині – Придбання обладнання для учнів 1-4 класів Чолгинської ЗОШ І-ІІ ступенів.
    Загальна вартість проєкту – 50,320, з яких із обласного бюджету планується виділити 10,000, а решта з районного бюджету, базового бюджету та спонсорські кошти.
  • м. Новояворівськ – Капітальний ремонт приміщень із заміною дерев’яних віконних та дверних блоків на енергозберігаючі у Новояворівській ЗОШ І-ІІІ ступенів №2.
    Загальна вартість проєкту – 299,500, з яких із обласного бюджету планується виділити 149,750, а решта з базового бюджету, фінансовий та нефінансовий внесок громади.
  • с. Терновиця – Придбання меблів та іншого обладнання для створення Нового освітнього простору в Терновицькому НВК “ЗОШ І-ІІ ст. – ДНЗ”.
    Загальна вартість проєкту – 488,240, з яких із обласного бюджету планується виділити 188,240, а решта з районного бюджету та спонсорських коштів.
  • с. Старичі – Придбання меблів, обладнання та матеріалів для модернізації шкільної їдальні Старицької ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Юрія Костіва Яворівської районної ради.
    Загальна вартість проєкту – 73,453, з яких із обласного бюджету планується виділити 26,727, а решта з районного бюджету та спонсорських коштів.
  • с. Старичі – Придбання сучасних медіацентрів ( телевізорів Smart TV) для Старицької ЗОШ І ступеня.
    Загальна вартість проєкту – 42,796, з яких із обласного бюджету планується виділити 12,798, а решта з районного бюджету, базового бюджету та фінансовий внесок громади.
  • с. Старичі – Капітальний ремонт приміщень Старицької ЗОШ І ступеня із заміною вікон та дверей на енергозберігвючі ( ІІ черга) Яворівського району Львівської області.
    Загальна вартість проєкту – 111,687, з яких із обласного бюджету планується виділити 40,000, а решта з районного бюджету, базового бюджету, фінансового та нефінансового внеску громади.
  • смт. Івано-Франкове – Придбання та встановлення дитячого ігрового майданчику на території ДНЗ №2 по вул. Львівській 60 в смт. Івано Франкове, Яворівського району Львівської області.
    Загальна вартість проєкту – 150,000, з яких із обласного бюджету планується виділити 75,000, а решта з районного бюджету, базового бюджету, фінансовий та нефінансовий внесок громади.
  • с. Вороблячин – Капітальний ремонт коридору та майстерні Вороблячинської ЗОШ І-ІІ ст.ім.Героя України Віталія Коцюби.
    Загальна вартість проєкту – 498,757, з яких із обласного бюджету планується виділити 100,000, а решта з районного бюджету, базового бюджету, фінансовий та нефінансовий внесок громади.

Пріоритет “Спорт”

  • с. Бірки – Придбання елементів для облаштування скейт – парку в с. Бірки по вул. Марка Вовчка Яворівського району Львівської області.
    Загальна вартість проєкту – 496,633, з яких із обласного бюджету планується виділити 198,653, а решта з районного бюджету та спонсорських коштів.
  • с. Бірки – Будівництво мультифункційного майданчика для занять ігровими видами спорту на території НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ» імені Тараса Шевченка, вулиця Польова, 8а у селі Бірки, Яворівського району, Львівської області.
    Загальна вартість проєкту – 496,633, з яких із обласного бюджету планується виділити 199,766, а решта з районного бюджету та спонсорських коштів.
  • смт. Івано-Франкове – Придбання та встановлення спортивного майданчика для Стріт Воркаут в смт.Івано-Франкове, Яворівського району, Львівської області.
    Загальна вартість проєкту – 149,850, з яких із обласного бюджету планується виділити 61,440, а решта з районного бюджету, базового бюджету, фінансовий та нефінансовий внесок громади.
  • м. Новояворівськ – Придбання обладнання та інвентарю для дитячо – юнацької спортивної школи “Янтар” Яворівського району.
    Загальна вартість проєкту – 487,400, з яких із обласного бюджету планується виділити 87,400, а решта з районного бюджету та спонсорських коштів.