На Турківщині чоловік побив молоду жінку та поліцейського

Подія трапилась ввечері, 7 березня 2020 року в одному із сіл Турківського району. Хулігану загрожує до 5 років позбавлення волі.

Про це повідомляє Твоя Львівщина, посилаючись на Головне управління Національної поліції у Львівській області.

Як повідомили у поліції, до них близько 23:00 год надійшло повідомлення, що в одному із сіл Турківського району (про яке село йдеться, правоохоронці наразі не повідомляють) агресивний чоловік чинить домашнє насилля щодо 20-річної співмешканки.

На місце події відразу виїхав екіпаж сектору реагування патрульної поліції Турківського відділення поліції. Прибувши на місце, правоохоронці виявили 28-річного чоловіка, який наніс тілесні ушкодження 20-річній співмешканці. Попри наявність поліцейських, чоловік не зупинився і продовжував поводитись агресивно, не виконував законних вимог та ба більше – накинувся на правоохоронців і наніс тілесні ушкодження старшому лейтенанту поліції.

В результаті 20-річна жінка та співробітник поліції госпіталізовані у лікарню. Натомість кривднику за свої витівки тепер загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд повинен обрати йому запобіжний захід.

Слідчі Турківського відділення поліції відкрили кримінальні провадження за ч.2 ст.345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) та ч.1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального Кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – до п’яти років позбавлення волі.

Наразі триває досудове розслідування.